Vacature: Monteur Rioleringswerkzaamheden

Ben jij een echte doorzetter en weet je als geen ander hoe je rioleringen aanlegt of vervangt? Dan ben jij degene die we zoeken! Vanwege ons groeiende bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een fulltime rioleringsmonteur.

Als rioleringsmonteur werk je samen met je collega’s aan diverse klein- en grootschalige projecten door heel Zeeland. De werkzaamheden vinden plaats bij particuliere klanten en bedrijven, woningen van diverse woningbouwverenigingen en we werken in opdracht van diverse gemeenten. Door jouw kennis en kunde zorg jij er samen met je collega’s voor dat de opdrachtgever helemaal tevreden is.

Lacor Riooltechniek is een civieltechnisch aannemingsbedrijf en bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. In die 25 jaar zijn wij met onze vakbekwame medewerkers uitgegroeid tot een innovatief, klantvriendelijk en maatschappelijk betrokken onderneming.  Lacor Riooltechniek is gespecialiseerd in het repareren, aanleggen, inspecteren en ontstoppen van rioleringen. Het afleveren van kwalitatief goed werk en klanttevredenheid staan hier hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?

Je gaat samen met een collega dagelijks aan de slag met het repareren of vervangen van rioleringen. Door ons grote en gevarieerde klantenbestand kan het zijn dat je de ene dag een compleet riool vervangt vanaf het gebouw tot aan het hoofdriool, dat je de volgende dag in een kruipruimte een lekkage aan de riolering verhelpt en de dag daarop urinesteen uit een rioolbuis gaat verwijderen. Kortom geen dag is hetzelfde!

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
  • Een functie bij een innovatief bedrijf waarbij je alle mogelijkheden hebt jezelf te ontwikkelen, zodat je elke dag het beste uit je werk haalt;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt technisch inzicht, en je bent handig, bij voorkeur heb je ervaring als rioolwerker;
  • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je bent een aanpakker en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Ervaring met een minigraver of graafmachine is een pre;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat, of bereid om dit te halen;

Interesse?

Denk jij dat deze functie bij jou past? Solliciteer dan direct via info@lacorriooltechniek.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Lacor Riooltechniek

Ostrea 3
4401 PG Yerseke

Btw. Nr. NL807162577B01
KVK Nr. 28078727

Solliciteer direct!