Over Lacor

Lacor Riooltechniek

Lacor Riooltechniek is een civieltechnisch aannemingsbedrijf dat werkt vanuit diverse werklocaties/steunpunten in voornamelijk Zeeland.

Lacor Riooltechniek bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. In die 25 jaar zijn wij met onze vakbekwame medewerkers uitgegroeid tot een innovatief, klantvriendelijke, maatschappelijk betrokken onderneming dat civiel en cultuurtechnische werkzaamheden uitvoert voor particulieren, bedrijven, gemeentes, woningbouwverenigingen, zorginstellingen enz..

Lacor Riooltechniek werkt samen met de Rioolcombinatie Zeeland. Hierdoor hebben wij bijna altijd een rioolspecialist beschikbaar om uw storing of verstopping te verhelpen.

Vanaf 1 februari 2022 valt Lacor Riooltechniek onder Van de Velde Installatiegroep uit Yerseke. Een mooie stap waarin mogelijkheden en kansen liggen voor beide bedrijven, de werknemers en de serviceverlening wordt verder geoptimaliseerd.

18


Specialisten onderweg

25


Jaar ervaring

1


Actief in heel Zeeland

57


Klanten geholpen per dag

24 uur service

Wij weten hoe vervelend een verstopping is. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, met meer dan 15 monteurs voor u klaar.

camerainspectie
Lacor bus aan het water

Altijd in de buurt

Lacor Riooltechniek heeft locaties op Zuid-Beveland, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Altijd een specialist in de buurt.

Snel geholpen

Door onze locaties zijn wij altijd snel ter plaatse en kunnen we de meeste verstoppingen binnen 4 uur oplossen.

Werkbus lacor met apparatuur

Scherp tarief

Lacor Riooltechniek hanteert scherpe prijzen voor het oplossen van verstoppingen en andere rioolproblemen. Ook bieden wij service contracten aan, voor meer informatie hierover kunt u bellen naar 0113-381133.

Het riool is altijd in orde bij