Lokaliseren van rioolleidingen

Rioolleidingen laten lokaliseren? Lacor Riooltechniek in Zeeland helpt u graag bij het lokaliseren van uw leidingen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en specialisten om leidingen op te kunnen sporen. Het lokaliseren van de rioolleidingen gebeurt met behulp van een scan. Wanneer er gescand wordt, sluit men een zender aan op de hogedrukslang. Vervolgens wordt deze slang de leiding ingebracht. Met een ontvanger kan men dan bovengronds bepalen waar de slang met zender zich bevindt. Op deze manier kunnen wij zeer nauwkeurig leidingen lokaliseren en hier werkzaamheden op uitvoeren.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Rioolleidingen traceren en inspecteren

Uw rioolleidingen traceren kan essentieel zijn om goed inzicht te krijgen in de toestand en kwaliteit van uw rioolleidingen. Daarnaast is het soms nodig om uw leidingen te lokaliseren vanwege een grote klus die u wilt gaan uitvoeren of vanwege bijvoorbeeld het plaatsen van een boom of planten. Meestal wordt dit op de bouwtekeningen van een huis weergegeven. Echter, soms wordt bij de daadwerkelijke bouw het een en ander aangepast waardoor de tekeningen niet geheel kloppend meer zijn.

Ondergrondse leidingen detecteren

Ondergrondse leidingen detecteren wordt gedaan aan de hand van bovenstaand beschreven methode. Deze methode wordt veelvuldig toegepast wanneer de loop van de rioolleidingen, om welke reden dan ook, niet bekend is. Met behulp van deze methode kunnen wij uw leidingen lokaliseren en uw gehele rioolstelsel in kaart brengen inclusief de diepte, helling en locatie.

Lacor Riooltechniek in Zeeland

Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat u erachter komt dat de locatie van uw rioolleidingen niet bekend is wanneer u last krijgt van een verstopt riool of andere rioleringsproblemen. Wanneer dit het geval is dan zullen wij de leidingen eerst lokaliseren en vervolgens verder gaan met de vervolgstappen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld door middel van een rioolinspectie met camera uw riolering inspecteren bij terugkerende of onbekende problemen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor riool verstoppingen, een vervelende rioollucht, Wortelingroei, rioolvliegjes of het aanleggen van een iba-systeem. Bekijk onze tarieven of neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.