Binnenshuis een riool ontstoppen doen onze rioolspecialisten door gebruik te maken van mechanische reiniging. Hierbij frezen onze monteurs de riool leiding weer schoon tot de oorspronkelijke diameter. Dit wordt veel toegepast bij afvoerleidingen en standleidingen. Voor het verhelpen van verstoppingen in buitenrioleringen spoelen we de leiding met behulp van waterdruk schoon en verdwijnen de restanten van de verstopping in het hoofdriool.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Riool verstopt

Heeft u last van een enorme riool stank in huis of andere tekenen van een verstopt riool? Als ontstoppingsbedrijf in Zeeland helpen bij u graag. U herkent een verstopt riool vaak aan een doucheputje of wasmachine dat stinkt naar riool, rioolvliegjes in huis of water dat niet goed wegloopt in de wasbak of douchebak. Dit kan zorgen voor enorme rioolstank en dat is niet fijn. U wil dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. De specialisten van Lacor Riooltechniek staan graag voor u klaar voor het ontstoppen van uw riool, maar ook voor al onze andere diensten.

Maar wat zijn de oorzaken van een verstopping in het riool? Een verstopping van het riool kan verschillende oorzaken hebben. Voordat iets aankomt in het riool gaat het eerst door de rioolleidingen in het pand. De meest voorkomende oorzaken van een verstopt riool zijn opgehoopte of aangekoekte etensresten, vetresten of andere viezigheden.

Riool verstopt kosten

Wat zijn nou de kosten voor het ontstoppen van een riool? Voor al onze diensten hanteren wij vaste tarieven. Van riolering ontstoppen en het verhelpen van rioolstank in huis tot aan rioolvliegjes bestrijden, wortelingroei verwijderen en het verhelpen van rioollucht. Enkel voor een dakgoot schoonmaken geldt een ander tarief, omdat een aparte afdeling van ons bedrijf hier zich helemaal toelegt. Voor de rest van onze diensten gelden dezelfde vaste tarieven. Daarnaast krijgt u standaard 3 maanden garantie op door ons ontstopte rioleringen. Voor bepaalde dagen en gebruik van onderzoeksmiddelen of materialen gelden extra kosten. Dit geldt wanneer er bijvoorbeeld een camera inspectie in uw riool gedaan moet worden of een iba-systeem aangelegd moet worden. Bekijk de volledige voorwaarden en tarieven op onze tarieven-pagina. Zo heeft u een volledig beeld bij de kosten van riool ontstoppen.

Ontstoppingsbedrijf in Zeeland

Riool verstopt in provincie Zeeland? Lacor Riooltechniek helpt u van alle narigheid af. Een verstopt riool kan leiden tot veel problemen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Onze specialisten staan klaar om uw riool te ontstoppen. Bekijk onze standaardtarieven voor riolen in Walcheren, Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Is uw riool verstopt in Goes, Middelburg, Vlissingen, Hulst, Terneuzen, Zierikzee, Breskens, Tholen, Burg-Haamstede, Renesse of Heinekenszand? Lacor Riooltechniek verhelpt uw riool verstopping in al deze plaatsen tegen een vast tarief.

Kortom, heeft u een verstopt riool in provincie Zeeland? Neem dan snel contact op met Lacor Riooltechniek, dan zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt met uw riool.