Water wat niet wegloop, stank en last rioolvliegjes? Er is weinig vervelender dan een verstopt riool. Chemische producten hebben over het algemeen maar een kortdurend effect en lossen het probleem nooit volledig op. Laat uw riool daarom ontstoppen door een specialist. Bij Lacor maken we binnenshuis gebruik van mechanisch reiniging. Door deze techniek ontstoppen we uw riool tot op de centimeter via verschillende frezen in uw leiding. Buitenshuis maken we gebruik van waterdruk om uw leiding weer schoon te krijgen. Een blijvende oplossing waardoor uw riool ook daadwerkelijk ontstopt blijft.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Riool verstopt? Lacor helpt

Als het ontstoppingsbedrijf van Zeeland helpen we u graag bij het verhelpen van uw verstopt riool. Een verstopt riool kan verschillende oorzaken hebben. Vet, etensresten of vuilnis wat in het toilet terecht is gekomen, zijn allemaal oorzaken waar uw riool van kan gaan verstoppen. Het is daarom het beste om op te passen met het doorspoelen van vet en geen vochtige toiletdoekjes, maandverband en andere toiletproducten buiten toiletpapier door te spoelen. Wanneer wij worden gebeld is het in veel gevallen voor dit advies al te laat en wilt u zo snel mogelijk een oplossing voor uw probleem. Bij Lacor hebben we daarom verschillende vestigingen in Zeeland zodat we altijd dicht bij u in de buurt zijn. Binnen no-time is uw verstopt riool opgelost.

Kosten riool ontstoppen

De kosten van riool ontstoppen lopen uiteen voor welke klachten u precies heeft. Zo kunt u alleen last hebben van een verstopte riolering, maar bijvoorbeeld ook van rioolstank, rioolvliegjes en wortelgroei. Elke opdracht en elke woning is anders. Gelukkig voor u hanteren we vaste tarieven voor al deze problemen. De enige opdracht wat buiten deze tarieven valt, is het schoonmaken van een dakgoot. Wij hebben namelijk specialisten op dit gebied die deel uitmaken van een aparte afdeling.

Naast de vaste tarieven voor onze diensten, krijgt u bij ons een standaard garantie van 3 maanden op onze ontstopte rioleringen. De kosten van onderzoekmiddelen en het langskomen op bepaalde dagen brengen wel extra kosten met zich mee. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld een camera-inspectie of het aanleggen van een iba-systeem. Bekijk de volledige voorwaarden en tarieven op onze tarieven-pagina. Op deze manier krijgt u een volledig beeld van welke kosten gemoeid gaan bij het ontstoppen van een riool.

Riool ontstoppen in Zeeland

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de provincie Zeeland? Of woont u in West-Brabant en heeft u last van een verstopt riool? In beide gevallen helpt Lacor u van al uw rioolproblemen af. Onze specialisten zetten zich dagelijks in om in deze regio diverse rioolproblemen te verhelpen. Bekijk onze standaardtarieven voor riolen in Walcheren, Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Is uw riool verstopt in Goes, Middelburg, Vlissingen, Hulst, Terneuzen, Zierikzee, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oude-Tonge, Tholen, Burg-Haamstede, Renesse of Heinekenszand? Dan verhelpt Lacor Riooltechniek uw riool verstopping tegen een vast tarief.

Bent u daarom op zoek naar dé specialist op het gebied van riool ontstoppingen in de provincie Zeeland? Neem dan contact op met Lacor Riooltechniek, en dan zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt met uw riool.
 

Onze regio Advies
Riool verstopt Hulst Riool verstopt Oude-Tonge Hoe moet u een riool ontstoppen?
Riool verstopt Vlissingen Riool ontstoppen Hulst Hoe weet u of uw riool verstopt is?
Riool verstopt Middelburg Riool ontstoppen Vlissingen Is een rioolverstopping verzekerd?
Riool verstopt Terneuzen Riool ontstoppen Roosendaal Rioolbuis schoonmaken: hoe doet u dat?
Riool verstopt Zierikzee Wat mag u niet door het riool spoelen?
Riool verstopt Goes
Riool verstopt Bergen op Zoom