Rioolinspectie met camera nodig?

Wanneer u steeds weer verstoppingen krijgt in uw riool en de zoveelste reparatie niet heeft geholpen dan wilt u wel eens een blijvende oplossing. Bij Lacor Riooltechniek voeren we daarom in veel gevallen een rioolinspectie met camera uit wanneer we langs komen voor een verstopt riool. Wanneer het riool wordt geïnspecteerd met een camera kunnen alle verstoppingen makkelijk worden gesignaleerd. Zo kunnen we komen tot een blijvende oplossing. Bij ons krijgt u dan ook een garantie van 3 maanden wanneer we uw probleem hebben opgelost. Heeft u daarom last van een blijvende rioolverstopping, rioolvliegjes of last van een terugkerende rioollucht? Dan is een rioolinspectie met camera zeker aan te raden. We komen graag bij u langs om te analyseren waar uw rioolprobleem zit en kunnen deze gelijk voor u verhelpen. Zo pakken we oplossingsgericht uw probleem aan en kunt u achteraf weer volledig van uw woning genieten. Dat is waar wij het voor doen.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Riool inspectie camera voor blijvende oplossingen

Een verstopping is vervelend, maar wanneer deze terug blijft komen, kan dit voor ergere frustraties zorgen. Het liefste wat u in dit geval wilt krijgen is een garantie dat het probleem daadwerkelijk blijft opgelost. Zonder een goede analyse van het riool is het alleen lastig om beloftes te doen. Bij Lacor werken we daarom met een riool inspectie camera zodat we eerst de volledige situatie weten voordat we gaan starten met het probleem oplossen. Pas dan wordt het probleem echt goed zichtbaar en kunnen er gerichte oplossingen worden gericht. Voor ons heel normaal, maar helaas nog niet standaard. Een goede analyse bespaard dan ook kosten op kort en lang termijn en beperkt de schade tot een minimum. Voor een langdurig verstopt riool neemt u daarom contact op met Lacor Riooltechniek.

Riool camera inspectie kosten

U wilt een duurzame oplossing voor een probleem, maar hoeveel kost dan zo’n riool camera inspectie? Bij Lacor Riooltechniek hebben we vaste tarieven zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij zijn actief in de regio Zeeland waardoor we een riool inspectie in Tholen kunnen uitvoeren of een riool inspectie in Goes. Door een riool inspectie te laten uitvoeren kunnen uw kosten daarnaast lager uitvallen. Wanneer het probleem namelijk bekend is, kan deze doelgericht worden opgelost en dit bespaard manuren.

Heeft u daarom last van een blijvende rioolverstopping, rioolvliegjes of terugkerende rioollucht? Dan komt een van onze specialisten graag langs om uw probleem op te lossen. We zijn er verder ook voor veel van uw andere rioolwerkzaamheden zoals het aanleggen van een IBA-systeem en het schoonmaken van uw dakgoot. Als het daarom aankomt op uw riool in Zeeland, dan is Lacor Riooltechniek de partij wanneer u professionele hulp nodig heeft.

Plaatsen waarin wij actief zijn:
Camera inspectie riool Zierikzee | Camera inspectie riool Tholen | Camera inspectie riool Vlissingen | Camera inspectie riool Hulst | Camera inspectie riool Goes | Camera inspectie riool Middelburg