Rioollucht in huis verhelpen?

Heeft u last van een vervelende rioollucht in huis? Een rioollucht in huis is iets wat niemand wil. Als ontstoppingsbedrijf in Zeeland helpen wij u graag van deze vervelende rioolstank af. Rioollucht in huis is helaas één van de eerste tekenen van rioolproblemen. Enkele voorbeelden waardoor de rioollucht bijvoorbeeld kan worden veroorzaakt zijn een scheurtje in de riolering of door gebreken in de ontluchting van het toilet of de kruipruimte. Men kan vaak niet goed achterhalen waar de rioollucht vandaan komt, wat natuurlijk volkomen logisch is. Lacor Riooltechniek spoort door middel van rookgeneratoren op waar het probleem zit. Op plaatsen waar het riool kapot is of waar een waterslot ontbreekt, leegstaat of onvoldoende functioneert ontsnapt rook uit het rioolstelsel. Op deze manier kunnen wij uw rioolprobleem achterhalen en zichtbaar maken. Daarna zullen wij uiteraard de uitkomst met u bespreken en doornemen hoe wij dit gaan oplossen.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Rioolstank in huis

Een stinkende afvoer of een rioollucht uit de wc is erg vervelend, dit wil u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Maar waar moet u beginnen? Rioolstank in huis is echt geen pretje en kan zelfs zorgen voor misselijkheid en een onprettig gevoel in huis. In het ergste geval kan het zelfs schade veroorzaken aan uw huis en leiden tot gezondheidsklachten. Constateert u een rioollucht in huis? Helaas gaat dit vaak niet vanzelf over. Neem contact op Lacor Riooltechniek, wij helpen u graag het probleem op professionele wijze zo snel mogelijk op te lossen. Van een veelvoorkomende verstopping tot aan het verwijderen van wortelingroei en het repareren van uw rioolstelsel. Heeft u last van terugkerende problemen? Dan kan het soms goed zijn om een rioolinspectie met camera te doen. Onze specialisten komen graag bij u langs om te kijken welke oplossing het beste aansluit.

Oplossen rioolproblemen in Zeeland

Heeft u last van rioolproblemen in de provincie Zeeland? Of het nu gaat om een verstopt riool in zeeland of een vervelende rioollucht, als ontstoppingsbedrijf in Zeeland helpen wij u graag van deze problemen af. Om te beginnen gaan we de rioollucht in huis opsporen. Echter, vaak weet u zelf maar al te goed waar de rioolstank vandaan komt. Het echte probleem opsporen is een ander verhaal, dit doen wij aan de hand van rookgeneratoren. Zodra wij weten wat het probleem is, gaan we bekijken wat de beste manier is om dit op te lossen. Blijkt u last te hebben van een verstopping? Onze monteurs zullen uw riool weer tot op de oorspronkelijke diameter schoon frezen. Gaat het om wortelingroei? Deze verwijderen we met een wortelfrees. Voor elk probleem vinden we de passende oplossing. Het volledige overzicht van onze tarieven vindt u op onze tarieven-pagina. Wij hanteren vaste tarieven voor al onze diensten. Enkel voor het schoonmaken van uw dakgoot geldt een apart tarief, omdat wij hiervoor over een aparte afdeling beschikken. Daarnaast gelden voor het gebruik van bepaalde materialen en onderzoeksmiddelen extra kosten. U kunt hierbij denken aan een camera inspectie van uw riool of het aanleggen van een IBA-systeem. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.