Dakgoot schoonmaken voorkomt wateroverlast

Een dakgoot vol met bladeren en ander groenafval kan leiden tot riool verstoppingen. Deze verstoppingen kunnen vervolgens weer natte muren en lekkages veroorzaken. Het is daarom belangrijk om uw dakgoten geregeld schoon te maken. Wanneer u het onderhoud niet meer zelf kunt uitvoeren of hier geen tijd voor heeft, dan staat Lacor klaar om uw dakgoot schoon te maken. Middels onze vaste tarieven bent u verzekerd dat u hiervoor de juiste prijs betaalt. Ook wanneer u al lekkage heeft door een verstopte dakgoot, schiet Lacor u spoedig te hulp.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Dakgoot reinigen in Zeeland

Een dakgoot reinigen is wanneer u op leeftijd bent een hele klus en kunt u beter aan iemand anders overlaten. U wilt namelijk niet van een ladder vallen of een blessure oplopen wanneer u op zulke hoogtes bezig bent. Ook wanneer u een drukke agenda heeft kan een dakgoot reinigen erbij inschieten en wordt het lange tijd vergeten. In beide gevallen wilt u niet wachten tot de dakgoot verstopt gaat zitten en u er onderlast van ondervindt. Bij Lacor kunnen we uw dakgoot schoonmaken wanneer u in Zeeland woont of in het westen van Noord-Brabant. Onze medewerkers verzorgen de schoonmaak van uw dakgoot tot in de puntjes. Zo hoeft u zich niet druk te maken over mogelijke lekkages of ander overlast, zoals aanslag op muren door het water wat eroverheen loopt.

Bij Lacor hebben we daarom een aparte afdeling die het schoonmaken van de dakgoot voor u verzorgt. Of het nu hoogbouw of laagbouw is en of u nu in een dorpje woont of een grote stad; wij staan voor u klaar. Via onze vaste tarieven kunt u goed bepalen of u het reinigen van de dakgoot wilt uitbesteden aan Lacor. We kunnen u bij voorhand al verzekeren dat deze kosten lager zijn, dan de kosten van een eventuele lekkage.

Lacor Riooltechniek voor het schoonmaken van uw dakgoot

Bij Lacor riooltechniek staan we klaar om uw dakgoot te laten schoonmaken. Bij ons krijgt u:

  • Transparante prijzen door vaste tarieven;
  • Specialistisch personeel voor professionele uitvoering;
  • 24/7 service
  • Vrijblijvend contact om mogelijkheden te bespreken.

Heeft u daarom last van overstromende dakgoten of een lekkage? Dit kan komen door dakgoten die te vol zijn geraakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dakgoot schoonmaken tegen een eerlijke prijs

Doordat wij via een aparte afdeling werken voor het schoonmaken van dakgoten, geld er een ander tarief. De scherpe prijzen die wij hanteren gelden voor het schoonmaken van de dakgoot aan de voor- en achterzijde van uw pand. Vanaf de 7,60 meter hoogte en 7 meter breedte per goot hanteren we aparte tarieven. Bekijk voor alle tarieven onze tarieven-pagina.

Wilt u de goten door ons laten schoonmaken, maar heeft u geen zin om een jaarlijkse afspraak in te schieten? Via ons Rigo servicecontract komen we jaarlijks uw goten reinigen en bent u verzekerd tegen rioolverstoppingen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u last heeft van het rioollucht in huis, een IBA-systeem of septic tank wilt aansluiten of leidingen wilt lokaliseren staan we voor u klaar. Via een rioolinspectie met camera lokaliseren we het probleem binnen no-time. We staan daarom niet voor niets bekend om onze ijzersterke 24/7 service. Heeft u intresse in een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

 

Veelgestelde vragen over dakgoot reinigen

Waar komen jullie de dakgoot schoonmaken?

Wij zijn actief in de hele provincie Zeeland en komen ook de dakgoot reinigen in het westen van Noord-Brabant. Hierbij moet worden gedacht aan Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen.

Hoeveel kost een dakgoot reinigen?

Voor onze prijzen kunt u direct contact met ons opnemen. Wij rekenen vaste prijze voor het reinigen van de dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning. Wanneer u een service contract bij ons heeft, betaald u geen extra kosten voor het reinigen van uw dakgoot.

Hoe vaak moet mijn dakgoot worden gereinigd?

Het is aan te raden om minstens een keer in het jaar uw dakgoot grondig te reinigen. Wanneer er veel bomen om uw huis staan, rade we aan om dit minsten een keer in het half jaar te doen. Dit voorkomt een verstopte dakgoot en eventuele lekkages.