Uw riool laten repareren? Wanneer uw riolering beschadigd of kapot is, kan dit voor vervelende problemen zorgen. Het is daarom noodzakelijk om een professioneel rioolservicebedrijf in te schakelen die u van uw rioolproblemen kan verlossen. Lacor Riooltechniek is een rioolservicebedrijf uit Zeeland die u kan helpen bij het repareren van uw riool.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Riool repareren?

Wanneer u een vermoeden heeft dat uw riolering beschadigd of kapot is, moet dit snel opgelost worden. Vaak worden de rioolproblemen eerst vastgelegd door middel van een camera inspectie door het riool. Deze speciale camera inspecteert het riool en kan zo gemakkelijk de inwendige staat van het riool in beeld brengen. Problemen als verzakkingen en beschadigingen van het riool kunnen zo gemakkelijk gedetecteerd worden.
Daarnaast is de kwaliteit van het riool door middel van de camera inspectie gemakkelijk te zien. Wanneer duidelijk is wat het probleem is, kan het riool gerepareerd of zo nodig vervangen worden.

Een lekkage aan een rioolsysteem komt ook regelmatig voor. Hier komen dan vaak rioolvliegjes op af. Om deze lekkages op te sporen, voert Lacor Riooltechniek een rookinspectie uit.

Kosten rioolreparatie?

Wat de exacte kosten van een rioolreparatie zijn, hangt uiteraard af van het probleem en de oplossing ervan. Bij Lacor Riooltechniek komen we eerst langs om te kijken wat de problemen aan het riool zijn. We voeren dan vaak een camera- of rookinspectie uit om te lokaliseren waar het probleem zit. De prijs voor deze inspectie is op basis van de gewerkte uren. Vervolgens maken we een offerte op maat waarna de kosten voor de rioolreparatie duidelijk worden. Het is echter niet in alle gevallen nodig om vooraf een inspectie uit te laten voeren.

Wilt u weten wat de kosten voor een rioolreparatie ongeveer zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij Lacor Riooltechniek.

Rioolreparatie Zeeland door Lacor Riooltechniek

Wij van Lacor Riooltechniek hebben jarenlange ervaring in het repareren van rioleringen voor particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven, vakantieparken en diverse gemeentes in Zeeland. Lacor Riooltechniek heeft een aparte afdeling met monteurs die gespecialiseerd zijn in het repareren van rioleringen.

Wat Lacor Riooltechniek uit Zeeland onder andere voor u kan betekenen op het gebied van rioolreparatie:

  • Oude (gres)riolering vervangen voor PVC
  • Rioolbreuken repareren
  • Schrobputten vervangen
  • Opgemetselde erfputten verwijderen en doorverbinden met PVC
  • Riolering in kruipruimtes repareren, vervangen en/of opnieuw beugelen
  • Huisaansluitingen repareren en/of realiseren in opdracht van diverse gemeentes.

Heeft u een probleem met uw riolering en vermoed u dat er rioolreparatie plaats moet vinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag van uw rioolproblemen af!