Heeft u last van een verstopte afvoer? Onze rioolspecialisten lossen een verstopte afvoer op door gebruikt te maken van mechanische reiniging. Bij mechanische reiniging wordt door onze monteurs de rioolleiding schoon gefreesd. Hierdoor is de leiding hersteld tot zijn oorspronkelijke diameter. Deze methode werkt het beste bij standleidingen en afvoerleidingen. Heeft u last van een verstopping in een buitenriolering? Dan spoelen we de leiding met behulp van waterdruk weer schoon. Zo verhelpen we de verstopping en verdwijnen de restanten van de verstopping.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Verstopte afvoer oplossen

Heeft u last van stank in huis? Of loopt uw putje in de badkamer niet meer goed door? Als ontstoppingsbedrijf gevestigd in Zeeland helpen we u graag om dit probleem op te lossen. Een verstopt riool is vaak te herkennen aan een putje of wasmachine dat stinkt naar riool, water dat niet goed wegloopt of rioolvliegjes in huis. Rioollucht in huis is niet fijn. We snappen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. De specialisten van Lacor Riooltechniek staan voor u klaar om uw riool te ontstoppen, maar helpen u ook graag met onze andere diensten.

Kunt u een verstopping in het riool voorkomen? Een verstopping in een afvoer kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken van een verstopte afvoer zijn opgehoopte of aangekoekte etensresten, vetresten of andere viezigheden. Dit kunt u voorkomen. Bekijk onze tip maar eens op de pagina over correct rioolgebruik.

Afvoer ontstoppen kosten

Wat zijn de kosten voor het ontstoppen van een afvoer? Voor al onze werkzaamheden hanteren wij vaste tarieven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Of we nu rioollucht moeten verhelpen, wortelingroei moeten verwijderen, rioolvliegjes bestrijden, of het ontstoppen en verhelpen van een verstopte afvoer of riool. Bovendien krijgt u altijd 3 manden garantie op door ons verstopte rioleringen. Wanneer we gebruik maken van bijzondere onderzoeksmiddelen of materialen gelden er extra kosten. Dit geld ook voor bepaalde dagen/tijden. Bekijk de volledige voorwaarden en tarieven op onze tarieven-pagina. Zo heeft u een duidelijk beeld bij de kosten van een afvoer ontstoppen.

Ontstoppingsbedrijf in Zeeland

Riool verstopt in provincie Zeeland? Lacor Riooltechniek helpt u van alle narigheid af. Een verstopt riool kan leiden tot veel problemen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Onze specialisten staan klaar om uw riool te ontstoppen. Kortom, heeft u een verstopte afvoer in provincie Zeeland? Neem dan snel contact op met Lacor Riooltechniek, dan zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt met uw afvoer.
 

Onze regio Advies
Riool verstopt Hulst Riool verstopt Oude-Tonge Hoe moet u een riool ontstoppen?
Riool verstopt Vlissingen Riool ontstoppen Hulst Hoe weet u of uw riool verstopt is?
Riool verstopt Middelburg Riool ontstoppen Vlissingen Is een rioolverstopping verzekerd?
Riool verstopt Terneuzen Riool ontstoppen Roosendaal Rioolbuis schoonmaken: hoe doet u dat?
Riool verstopt Zierikzee Wat mag u niet door het riool spoelen?
Riool verstopt Goes
Riool verstopt Bergen op Zoom