Riool verstopt in Vlissingen? Wij lossen het op!

Niets is zo vervelend als een verstopping in uw riolering. Een verstopping geeft vieze geuren en kan leiden tot lekkages. Gelukkig kan Lacor u helpen met uw verstoppingen in Vlissingen. Wij zijn gespecialiseerd in rioolverstoppingen en zorgen ervoor dat uw riool binnen 24 uur weer ontstopt is. Wij bieden deze garantie omdat wij begrijpen hoe vervelend een verstopt riool is. Bent u benieuwd wat Lacor voor u in Vlissingen kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Hulp bij alle soorten verstoppingen in Vlissingen

Heeft u last van andere rioolproblemen of verstoppingen in de omgeving Vlissingen? Daar helpen wij u graag mee. Zo zijn wij door onze jarenlange ervaring de specialist in de provincie Zeeland. Wij kunnen u helpen met de rioollucht in huis weghalen, wortelingroei voorkomen, uw dakgoot schoonmaken, rioolvliegjes bestrijden, lokaliseren van leidingen en nog veel meer. Bent u geïnteresseerd? Neem snel contact op.

Lacor helpt u verder in Vlissingen

Heeft u last van een rioolverstopping in de omgeving van Vlissingen? Geen punt met Lacor Riooltechniek. Met 25 jaar ervaring en 18 specialisten onderweg lossen wij alle rioleringsproblemen op in de provincie Zeeland. Wij zijn ook transparant over onze tarieven. Zo vragen wij €105 als basistarief in Vlissingen. Dit is inclusief de voorrijkosten en het eerste uur arbeidsloon. Tevens zitten hier materiaal t.b.v. het ontstoppen van uw riool en 3 maanden garantie bij inbegrepen. Tot slot beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 8,9.