Als u problemen ondervindt met een verstopte afvoer in uw wasbak, dan bent u bij Lacor Riooltechniek aan het juiste adres. Onze professionele riooltechnici hebben jarenlange ervaring met het snel en efficiënt ontstoppen van afvoeren. Wij weten precies hoe we de verstopping moeten aanpakken, zodat u snel weer gebruik kan maken van uw wasbak.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

Onze ontstopping technieken

Bij Lacor Riooltechniek gebruiken wij efficiënte technieken om uw afvoer snel te ontstoppen. Wij maken gebruik van professionele ontstoppingsmachines en -apparatuur die speciaal zijn ontworpen om de hardnekkigste verstoppingen op te lossen. Daarnaast beschikken wij over de kennis en vaardigheden om eventuele verstoppingen te identificeren en op te lossen, zonder dat hierbij schade aan uw afvoer of riolering ontstaat.

Snelle service in Zeeland

Wij begrijpen dat een verstopte afvoer een grote ergernis kan zijn en dat u hier snel vanaf wilt. Daarom bieden wij snelle service en zijn wij 24/7 beschikbaar om uw verstopping op te lossen. Onze technici zijn snel ter plaatse om de verstopping te inspecteren en aan te pakken.

Kwaliteit en prijzen

Kwaliteit en een eerlijke prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een transparante prijsstelling, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarnaast garanderen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden en staan wij voor 3 maanden garant voor een goede service.

Onze specialisten helpen u graag

Heeft een problemen met een verstopte afvoer en bent u woonachtig in de regio Zeeland of West-Brabant? Neem vrijblijvend contact met ons. Onze professionele riooltechnici staan voor u klaar om u snel en efficiënt van uw verstopping af te helpen. Bel ons met 0113-381133 of stuur ons een e-mail naar info@lacorriooltechniek.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder!

Onze werkzaamheden voeren wij uit in Walcheren, Beveland en Zeeuws-Vlaanderen, Goes, Middelburg, Vlissingen, Hulst, Terneuzen, Zierikzee, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oude-Tonge, Tholen, Burg-Haamstede, Renesse en Heinekenszand.