Komt er tijdens het doortrekken van het toilet vies water omhoog? Dan is uw wc verstopt. Erg vervelend en hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van af. Ga niet zomaar zelf aan de slag met chemische ontstoppingsmiddelen of een trekveer. Dit kan namelijk schade veroorzaken aan uw toilet en de afvoerbuis. Bij Lacor Riooltechniek helpen wij u graag zo spoedig mogelijk van het probleem af door uw wc te ontstoppen.

NEEM CONTACT OP! BEL DIRECT 0113-381133

WC laten ontstoppen in Zeeland

Heeft u last van een verstopt toilet dan komen wij razendsnel ter plaatsen om de situatie te bekijken. Onze ervaren en gecertificeerde technici analyseren wat de ernst van de verstopping is en wat we nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Na de analyse kunnen we direct aan de slag met het oplossen van het probleem.

Eerlijke prijs en goede service

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij standaard tarieven voor al onze diensten. Wij zijn transparant over de verwachte kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij ons standaard tarief bieden we 3 maanden garantie aan voor onze diensten. Rekening houdende met zorgvuldig gebruik van uw afvoer. Wij bieden snelle service en zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen met het oplossen van uw riool en afvoer problemen.

Onze specialisten lossen het op

Heeft een problemen met een verstopt toilet en bent u woonachtig in de regio Zeeland of West-Brabant? Neem vrijblijvend contact met ons. Onze professionele riooltechnici staan voor u klaar om u snel en efficiënt van uw verstopping af te helpen. Bel ons met 0113-381133 of stuur ons een e-mail naar info@lacorriooltechniek.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder!

Onze diensten voeren wij uit in Walcheren, Beveland en Zeeuws-Vlaanderen, Goes, Middelburg, Vlissingen, Hulst, Terneuzen, Zierikzee, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oude-Tonge, Tholen, Burg-Haamstede, Renesse en Heinekenszand.