Tarieven

Basistarief Zeeland

In onze tarieven zijn wij scherp, duidelijk en transparant. De meest voorkomende werkzaamheden voor het verhelpen van verstoppingen zijn gebundeld in ons basis tarief.

Ons basistarief voor dienstverlening in de regio Zeeland is €185,- inclusief BTW. Dit tarief geldt binnen reguliere werktijden, van 7:30 tot 16:30 uur.

Dit basistarief omvat:

 • Eerste uur arbeid: Het eerste uur arbeid is inbegrepen in het basistarief. Na het eerste uur berekenen we de gewerkte uren per kwartier, tegen een tarief van €28,- (inclusief BTW)
 • Voorrijkosten: Alle kosten met betrekking tot het reizen naar de locatie zijn inbegrepen.
 • Brandstofkosten: We dekken de kosten van brandstof voor het vervoer van onze vakmensen en apparatuur.
 • Gereedschap en materieel: Ons tarief dekt alle benodigde gereedschappen en materieel voor de klus. Het gebruik van specifieke apparatuur zoals camera’s, zenders of rookapparaten valt echter onder extra diensten, waarvoor aparte kosten gelden. Raadpleeg het kopje “Overige Diensten” voor meer informatie over deze aanvullende opties.
 • Binnen 24 uur geholpen: We streven ernaar om elke klus binnen 24 uur af te ronden.
 • 3 maanden garantie: Wij bieden een garantieperiode van drie maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Toeslagen

Buiten onze reguliere werktijden passen wij toeslagen toe om onze dienstverlening tijdens deze uren mogelijk te maken. Deze toeslagen worden als volgt berekend:

 • Avond (na 16:30 uur): 20%
 • Nacht (na 22:00 uur): 100%
 • Zaterdag: 50%
 • Zondag: 100%

Let op: Naast bovengenoemde toeslagen brengen wij tussen 16:30 uur en 07:30 uur, in het weekend en op feestdagen ook reisuren in rekening. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de dienstdoende monteur.

Overige toeslagen

In aanvulling op onze standaard tarieven gelden er extra toeslagen voor specifieke situaties:

 • Buiten Zeeland: Indien de dienstverlening buiten de regio Zeeland plaatsvindt, brengen wij reistijd in rekening. De reistijd wordt berekend tegen een tarief van €112,50 exclusief BTW per uur.
 • Kruipruimte Werkzaamheden: Voor specifieke kruipruimte werkzaamheden brengen wij een toeslag van €155,00 exclusief BTW in rekening.

Overige diensten

Onze extra diensten stellen ons in staat zelfs de meest uitdagende situaties aan te pakken. Onze ervaren monteurs gebruiken geavanceerde technologieën om problemen snel en efficiënt te identificeren en op te lossen.

Camera-inspectie: Onze camera-service biedt een gedetailleerd inzicht in moeilijk bereikbare gebieden, zoals leidingen en buizen. Hierdoor kunnen we eventuele blokkades, scheuren of andere problemen snel lokaliseren en een doelgerichte oplossing bieden.

Zenderdetectie: Voor complexe klussen gebruiken we geavanceerde zenderdetectie om nauwkeurig de locatie van ondergrondse leidingen en kabels te bepalen. Dit minimaliseert het risico op schade tijdens graafwerkzaamheden en zorgt voor een veilige en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden.

Rookapparaat: In situaties waarin lekkages of ongewenste luchtstromen moeten worden geïdentificeerd, zetten we rookapparaten in. Door rook te introduceren in het betreffende systeem, kunnen we eenvoudig de bron van problemen vinden, zoals lekkages in leidingen of slechte afdichtingen.

Deze aanvullende diensten zijn beschikbaar tegen specifieke tarieven en worden alleen toegepast na voorafgaande goedkeuring van de klant.

Dakgoot reiniging

Lacor Riooltechniek beschikt over een aparte afdeling die zich helemaal toelegt op het schoonmaken van dakgoten.

Wij reinigen voor u de dakgoten aan de voor- en achterzijde van uw woning voor een vaste prijs per uur (per monteur): € 70,85 inclusief BTW* exclusief handlingskosten.

Ook is het mogelijk om een service contract bij ons af te sluiten voor het periodiek reinigen van uw dakgoten.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Direct contact opnemen
Dakgoot schoonmaak

Dakgoten reiniging

*De prijs is van toepassing op goten van maximaal 7,60 meter hoog en een maximale lengte van 7 meter per goot.