Vacature: Junior Planner (fulltime)

Weet jij overzicht te houden en houd jij je hoofd koel op hectische momenten? Lees dan alles over de veelzijdige functie van planner.

Als junior planner ben je de spil binnen ons bedrijf. Het is aan jou om, samen met de planner, de planning van onze vakmensen in goede banen te leiden. Je staat dagelijks in contact met onze opdrachtgevers en diens huurders. Je signaleert tijdig knelpunten in de planning en ziet het als een uitdaging om hiervoor een oplossing te bedenken.

Ben je klantvriendelijk en herken jij jezelf in bovenstaande? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt namelijk rekenen op een gedegen inwerktraject en ondersteuning van een hulpvaardige collega.

Over Lacor Riooltechniek

Lacor Riooltechniek is een civieltechnisch aannemingsbedrijf dat werkzaam is door heel Zeeland. Er werken dagelijks een 20-tal gedreven monteurs die o.a. rioolproblemen oplossen, nieuwe rioleringen aanleggen, inspecties uitvoeren en diverse onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Lacor Riooltechniek bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. In die 25 jaar zijn wij met onze vakbekwame medewerkers uitgegroeid tot een innovatief, klantvriendelijke, maatschappelijk betrokken onderneming dat civiel en cultuurtechnische werkzaamheden uitvoert.

Wat wij bieden

  • Een baan voor de lange termijn voor 40 uur in de week.
  • Een goed salaris, op basis van jouw ervaring.
  • Reiskosten vergoeding.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding in een relevante richting. Je kunt gestructureerd werken, je bent klantvriendelijk en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en je kunt oplossingsgericht denken.

Tevens ben je bereid om eens in de 5 á 6 weken mee te draaien met de telefoondiensten. Dat betekent dat je buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar bent voor spoedeisende verstoppingen.

Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag uiterlijk  30-04-2021 jouw sollicitatie via deze website of via info@lacorbv.nl. Heb je nog vragen over de vacature ‘junior planner’ of wil je meer weten over onze opdrachtgever? Neem dan contact op met ons op via 0113-381133.

Lacor Riooltechniek

Zandweg 3
4416 NA Kruiningen

Btw. Nr. NL807162577B01
KVK Nr. 28078727

Solliciteer direct!