Vacature: Planner

Functie: Planner (fulltime)

Omdat een van onze collega’s met zwangerschapsverlof gaat zoeken wij voor de periode april – oktober een fulltime planner.

 

Als planner ben je dagelijks bezig om alle storingen, die per telefoon en e-mail binnenkomen, in het systeem te verwerken. Je stuurt de monteurs aan en je meldt de storingen af bij onze vaste opdrachtgevers. Je verstrekt informatie over aanvullende werkzaamheden aan onze vaste opdrachtgevers en je regelt alles rondom de storingen. Zoals het aanvragen van KLIC meldingen, het inhuren van derden, het aanvragen van opdrachtbonnen etc.

De juiste kandidaat voor deze functie kan snel schakelen en laat zich niet snel van de wijs brengen, is klantvriendelijk en krijgt dingen op tijd geregeld.

 

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 5 uur. Ook draai je eens in de 5 weken mee met de storingsdienst. Dat houdt in dat je, gedurende een week, telefonisch bereikbaar bent voor spoedeisende storingen.

 

Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur in de richting van management assistent of administratie) en met enige werkervaring in een soortgelijke functie.

 

Interesse in deze functie? Solliciteer direct via onderstaand contactformulier of stuur je CV en motivatiebrief naar info@lacorbv.nl

Lacor Riooltechniek

Zandweg 3
4416 NA Kruiningen

Btw. Nr. NL807162577B01
KVK Nr. 28078727

Solliciteer direct!