Vacature: Algemeen kantoormedewerker

Ben jij stressbestendig, houd jij je hoofd koel op hectische momenten en wordt jij blij van afwisseling in je werk? Lees dan alles over deze veelzijdige functie.

Als algemeen kantoormedewerker ben je de spin in het web binnen ons bedrijf. Het is aan jou om, samen met je collega’s, de planning en administratieve afwikkeling van onze vakmensen in goede banen te leiden. Je staat dagelijks in contact met onze opdrachtgevers en diens huurders. Je signaleert tijdig knelpunten in de planning en ziet het als een uitdaging om hiervoor een oplossing te bedenken.

Ben je klantvriendelijk en herken jij jezelf in bovenstaande? Dan komen we graag met je in contact.

 

Over Lacor Riooltechniek

 

Lacor Riooltechniek is een civieltechnisch aannemingsbedrijf dat werkzaam is door heel Zeeland. Er werken dagelijks een 20-tal gedreven monteurs die o.a. rioolproblemen oplossen, nieuwe rioleringen aanleggen, inspecties uitvoeren en diverse onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Lacor Riooltechniek bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. In die 30 jaar zijn wij met onze vakbekwame medewerkers uitgegroeid tot een innovatief, klantvriendelijke, maatschappelijk betrokken onderneming dat civiel en cultuurtechnische werkzaamheden uitvoert.

 

Wat wij bieden

 

  • Een baan voor de lange termijn voor 36-40 uur in de week.
  • Een goed salaris, op basis van jouw ervaring.
  • Reiskosten vergoeding.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-4 opleiding in een relevante richting. Je kunt gestructureerd werken, je bent klantvriendelijk en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en je kunt oplossingsgericht denken.

Tevens ben je bereid om eens in de 5 á 6 weken mee te draaien met de telefoondiensten. Dat betekent dat je buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar bent voor spoedeisende verstoppingen.  Hier staat een vaste vergoeding tegenover.

 

Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer weten over onze opdrachtgever? Neem dan contact op met ons op via 0113-381133.

Lacor Riooltechniek

Zandweg 3
4416 NA Kruiningen

Btw. Nr. NL807162577B01
KVK Nr. 28078727

Solliciteer direct!